zondag 14 april 2013

Het laatste trimester is begonnen

De paasvakantie is achter de rug; 2 weken hebben we genoten van de rust. Nu is het tijd om er morgen weer in te vliegen. Een vlucht die ons rechtstreeks naar de grote vakantie zal brengen. 
Maar het zal een leuke vlucht worden; een vlucht met vele nieuwe en leuke dingen.
Binnenkort maak ik al een eerste tussenstop in Gent waar ik een namiddagje ga leren om stopmotionfilmpjes te maken. Iets dat ik daarna zeker in de klas ook ga doen. Want, dankzij ons etwinning project hebben we een cameraatje gekregen om zo een filmpjes te maken. De leerlingen kijken er alvast naar uit, maar ik ook hoor.
Dan vliegen we door naar Hollywood, jaja, je leest het goed... Hollywood, het thema van onze fuif dit jaar. We laten al onze leerlingen de ster zijn die avond en ze mogen eens goed feesten.

Dan stoppen we nog in Herentals waar we dit jaar op sportklassen gaan. En dan gaat het snel, want de zaterdag na de bosklassen is het al opendeurdag. 

En niet veel later vertrek ik samen met 4 collega's en 3 leerlingen van OV2 naar Wenen voor ons comeniusproject. We gaan daar samen met leerlingen van Spanje, Polen en Oostenrijk in de tuin gaan werken. We zijn nu al op school gestart met ons comeniustuintje. We zijn dan ook benieuwd om maandag eens te gaan kijken hoe het met onze plantjes zit en om te kijken wat er al aan het groeien is.

En ja, dan zit onze vlucht erop en landen we aan de grote vakantie. Maar we gaan de volgende maanden nog mooie kustwerkjes maken en die gaan zeker op ons blogje komen. 
Dus kom af en toe maar eens een kijkje nemen.

Nog een prettig weekend
Juf Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten